Javna tribina – Trešnjevka

Back to top
Printer-friendly version

26. 10. 2017.

Dana 16.10.2017. godine u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, održana je javna tribina pod nazivom „Što treba znati kada donosimo odluke o raspolaganju imovinom u trećoj životnoj dobi (ugovori o uzdržavanju, nasljeđivanje, darovanje?“, u okviru projekta „Važno je znati sa 65+“, kojeg provode Hrvatski pravni centar i Centar za socijalnu skrb Zagreb u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb, Sindikatom umirovljenika Hrvatske i Udrugom Radio mreža.

Na tribini, namijenjenoj osobama starije životne dobi, uz predstavnike Hrvatskog pravnog centra, sudjelovale su i stručne radnice Centra za socijalnu skrb Zagreb - Podružnica Trešnjevka, koji su okupljene zainteresirane građane općine Trešnjevka, informirali o  rizicima potpisivanja ugovora o doživotnom ili dosmrtnom uzdržavanju te pisanju važeće oporuke. Sudionici su upoznati s pravnim mogućnostima koje im stoje na raspolaganju, kako bi izbjegli neželjene rizike i osigurali svoju imovinu.

Tribinu je pratio i portal „Trešnjevka online“, čiji tekst možete pročitati ovdje https://www.tresnjevka.online/imovina-oporuke-rizici-umirovljenike/.

pogledajte sliku u galeriji