Svjetski dan socijalnog rada

Back to top
Printer-friendly version

Ovim putem obavještavamo stručnu i zainteresiranu javnost da se dana 18. ožujka 2014. godine obilježava se Svjetski dan socijalnog rada.

Tema obilježavanja ove godine je „Socijalne i ekonomske krize- odgovori socijalnog rada“. Slijedom toga u sjedištu Centra za socijalnu skrb Zagreb i svim Podružnicama raznim događanjima organizirati će se obilježavanje   Svjetskog dana socijalnog rada.

Dana 19. ožujka 2014. godine u Centru za socijalnu skrb Zagreb i svim Podružnicama u vremenu od 09:00 do 15:00 sati organizirati će se Dan otvorenih vrata. 

U sjedištu Centra, Eugena Kumičića 5 u 10:00 do 11:30 sati organizirati će se sastanak s Udrugama koje djeluju na našem području, a s kojima Centar za socijalnu skrb Zagreb ima dugogodišnju suradnju i partnerstvo u svrhu unapređenja socijalnog rada u lokalnoj zajednici.

Istoga dana u 15:00 sati organizirati će se sastanak s obiteljima udomitelja koje djeluju 15 i više godina na području Grada Zagreba, te će Centar za socijalnu skrb tom prigodom udomiteljima uručiti zahvalnice za dugogodišnju suradnju, partnerstvo i brigu o smještenim korisnicima, našim sugrađanima.  Svečanost uručenja zahvalnica svojom nazočnošću uveličati će predstavnici Ministarstva socijalne politike i mladih i Gradskog ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

 

 

Planovi aktivnosti Centra za socijalnu skrb Zagreb i podružnica povodom obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Donji Grad

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Črnomerec

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Maksimir

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Novi Zagreb

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Gornji grad - Medvešćak

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Dubrava

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Sesvete

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Susedgrad

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Trešnjevka

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Peščenica

Centar za socijalnu skrb Zagreb, Podružnica Trnje