Posjeta delegacije Ureda za obitelj i mlade grada Beča

Back to top
Printer-friendly version

Dana 29. svibnja 2013. godine u 10:00 sati Centar za socijalnu skrb Zagreb održan je 1. sastanak  delegacije Ureda za mlade i obitelj grada Beča,  Ministarstva socijalne politike i mladih i Centra za socijalnu skrb Zagreb u okviru projekta „Unapređenje udomiteljstva za djecu i mlade u RH“

Naime, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Uprava za socijalnu politiku i podršku obitelji u okviru prve komponente Instrumenata pretpristupne pomoći (IPA) – Pomoć u tranziciji i jačanje institucije u suradnji sa Uredom za mlade i obitelj grada Beča, provodi twinning light projekt „Unapređenje udomiteljstva za djecu i mlade u RH“.

Predstavnike su ispred Centra za socijalnu skrb Zagreb dočekali i pozdravili ravnateljica  Božena Horvat-Alajbegović, te članovi Timova za udomiteljstvo.  Prilikom posjete Domagoj Kronstein, dipl. socijalni radnik je nazočnima prezentirao stanje udomiteljstva u RH s posebnim osvrtom na način rada Timova za udomiteljstvo u Centru za socijalnu skrb Zagreb, nakon čega se razvila diskusija i rasprava na temu udomiteljstva. Radni sastanak je protekao konstruktivno, a na istom su usuglašene smjernice za daljnju suradnju u okviru projekta.