Javna tribina - Postani udomitelj i ti, za djecu i odrasle osobe, naše sugrađane

Back to top
Printer-friendly version

Centar za socijalnu skrb Zagreb

Kumičićeva 5, 10 000 Zagreb

 

            

                Dana 11. studenoga 2013. godine održana je Druga javna tribina u kampanji za udomiteljstvo  koju provodi Centar za socijalnu skrb Zagreb u partnerstvu s Gradom Zagrebom pod nazivom

„Postani udomitelj i ti, za djecu i odrasle osobe, naše sugrađane.“

                 Tribina je održana u prostorijama MO „Bartol Kašić“, Selska 3,  s početkom u 17:30. Pozivu na javnu tribinu odazvalo se 20-tak naših sugrađana s tog područja, te predstavnice Ministarstva socijalne politike i mladih, Lidija Budimović i Nada Plavšić-Mijatović, predstavnici Grada Zagreba, Romana Galić, Marinka Bakula Anđelić, Sandra Čirkinagić i Zorana Staničić, predstojnica Podružnice Susedgrad Tatjana Vlašić, predstojnik Podružnice Črnomerec Pavo Čota, te stručni radnici Centra za socijalnu skrb Zagreb.

                Sve prisutne je uvodno pozdravila  ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zagreb Božena Horvat-Alajbegović, te prisutne upoznala s ciljevima  kampanje. Prisutnima se obratila i predstavnica Ministarstva socijalne politike i mladih, Lidija Budimović, voditeljica službe za upravljanje kvalitetom i stručno usavršavanje, te predstavnica Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i zaštitu osoba sa invaliditetom, Romana Galić, pomoćnica pročelnice za socijalnu zaštitu.    Predavanje na javnoj tribini o stanju udomiteljstva i potrebama, te osnovnim zakonskim okvirima održali su predstavnici tima za udomiteljstvo Grozdana Kozjak i Domagoj Kronstein. Nakon kratkog predavanja otvorena je rasprava gdje su prisutni aktivno sudjelovali s pitanjima vezanima uz udomiteljstvo. Tribina je završena u 19:30.