Izvještaj sa treće javne tribine „Postani udomitelj i ti, za djecu i odrasle osobe, naše sugrađane“

Back to top
Printer-friendly version

Centar za socijalnu skrb Zagreb

Kumičićeva 5, 10 000 Zagreb

 

            

                Dana 18. studenoga 2013. godine održana je Treća javna tribina u kampanji za udomiteljstvo  koju provodi Centar za socijalnu skrb Zagreb u partnerstvu s Gradom Zagrebom pod nazivom 

„Postani udomitelj i ti, za djecu i odrasle osobe, naše sugrađane.“

                Tribina je održana u prostorijama Narodnog sveučilišta Dubrava, Dubrava 51,  s početkom u 17:30. Pozivu na javnu tribinu odazvalo se 30-tak naših sugrađana s tog područja, te predstavnice Ministarstva socijalne politike i mladih, pomoćnica ministrice za provedbu socijalne politike, organizaciju i nadzor ustanova Iva Prpić i načelnica Sektora za socijalnu politiku i politike za djecu, mlade i obitelj Dubravka Marušić, predstavnica Grada Zagreba, Zorana Staničić, te stručni radnici Centra za socijalnu skrb Zagreb.

                Sve prisutne je uvodno  je pozdravila u ime  ravnateljice Centra za socijalnu skrb Zagreb Ines Škrabić-Aničić.  Prisutnima se obratila i pomoćnica ministrice Iva Prpić i predstavnica Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i zaštitu osoba sa invaliditetom, Zorana Staničić    Predavanje na javnoj tribini o stanju udomiteljstva i potrebama, te osnovnim zakonskim okvirima održali su predstavnici tima za udomiteljstvo Ines Škrabić-Aničić i Domagoj Kronstein. Nakon kratkog predavanja otvorena je rasprava gdje su prisutni aktivno sudjelovali s pitanjima vezanima uz udomiteljstvo. Tribina je završena u 19:30.